Gå til innhold
Annonse
M/S SANDØYGUT - arbeidsbåt fra Sletta Verft
M/S SANDØYGUT - arbeidsbåt fra Sletta Verft
Annonse

Sletta Verft AS, Mjosundet har levert nok en arbeidsbåt. M/S «SANDØYGUT» med byggenummer 110 ble overtatt av Marin Invest AS, Harøy 24. april.

Maskineri
Fremdriften besørges av to Nogva Scania DI12 dieselmotorer, som hver utvikler 370 hk og er koblet til Nogva propellanlegg via Nogva HC-166B reduksjonsgear. Katamaranen er utstyrt med en Petters sidepropell. Servicefart er ca. 16,5 knop.

Strømforsyningen besørges av et Perkins 403C/Stamford generatorsett på 15 kVA. Frydenbø Power har levert sanitæranlegg, og brannvarslinganlegget er fra Consilium Norway.

M/S «SANDØYGUT» har følgende hoveddata:

Lengde o.a.
13,28 m
Bredde p.sp.
7,00 m

Diverse
Lorentzen Hydr. og Mek. Verksted AS har levert 15 tonns vinsj og to capstans, og Palfinger kran 30t/5m er fra Bergen Hydraulic. Colt Industrier har levert vinduer, og utvendige dører er fra Nor-Pro. Norselight har fremskaffet

419b.jpg
419b.jpg

lanterner og lyskastere, og Erling Haug har levert brann- og sikkerhetsutstyr. Båten er oppmalt med produkter fra International Maling.

Innredningspaneler er Fibo produkter, og Elmarin AS har hatt oppdragene med både elektriske og elektroniske installasjonsarbeider. Blant utstyret er Simrad CX44 10” Navstation (radar og kart er i en enhet), Furuno FCV-620 ekkolodd, Simrad AP 35 autopilot og Navman 7200 DSC VHF.

*

Sletta Verft AS skal levere bnr. 111 til Salmar Farming i juni og bnr. 112 til R. Leerner AS i oktober.