Gå til innhold
Annonse
Annonse

Mundal Båt AS, Storsandvik, Sæbøvågen overleverte den 31,5 fot store skøyten M/S «Luna» til Boating Norway AS, Sæbøvågen 15. juli som byggenummer 38.

Båten skal benyttes som utleiefartøy for sigthseeing/fritidsfiske, og kan bli den første av flere av denne typen og for slike oppdrag.

Fartøyet er bygget i GRP-sandwich med DIAB som kjernemateriale med tradisjonelt skøytedesign og har god isolasjon slik at helårsbruk er aktuelt. Bruksområdet anses for å være vestlandsfjordene. Polyester/glass er fra Reichhold.

Siden båten skal brukes til utleie, er det viktig at den er lett manøvrerbar med funksjonelt utstyr ombord. Flatøy Electronics har tatt seg av de elektroniske monteringene.

M/S «Luna» er utstyrt med en fiskebrønn med vindu i bunn, og brønnen har sirkulasjon for oppbevaring av levende fisk. Styrehuset inkluderer messe og pantry, og toalett/dusjrom er plassert i akterkant av dette.

Diab AS
Diab AS

Tanker er levert av Plastinvent, og ankerspill kommer fra Industri Lambertseter. Hellanor har supplert lanterner, lyskaster er fra Norselight og O.S. Solhaug har utstyrt båten med diverse elektrisk materiell. Malingsproduktene er fra International Maling og levert av Blom Marine. Oljebrenner er merke Ebersprecher fremskaffet av Marine & Industrisalg, og SH Trading har levert batterier. Seasit AS har levert styrestol og Kvingedal Møbeltapetserverksted puter og madrasser til fartøyet.