Wärtsila har inngått supportavtale med Teekay på åtte av deres fartøy. Foto: Teekay

Wärtsilä med leveranse til åtte av Teekays gasstankere

Wärtsilä har inngått supportavtaler for åtte LNG-tankere eid av Teekay Gas – en del av den globale Teekay-gruppen. De to avtalene, som hver dekker fire fartøyer, ble undertegnet i august og september i år. Avtalene trådte i kraft en måned etter signering og er gyldige i fem år. Wärtsilä har tidligere levert LNG Reliquefaction til fartøyene som er omfattet av avtalene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

I henhold til kontraktsvilkårene skal Wärtsilä levere både remote og teknisk support døgnet rundt for gassprosessanleggene ombord. I analysen av prosessanleggene bruker Wärtsilä sitt digitale OPERIM-verktøy (Operational Performance Improvement & Monitoring). Verktøyet gir datagrunnlag for ytelsesforbedringer for å oppnå best mulig effektivitet, heter det i en pressemelding.

– Livssyklusstøtte til våre kunders installasjoner er en sentral pilar i strategien til Wärtsilä Gas Solutions. Avtaler som disse er den beste måten å sikre at produktene, systemene og løsningene vi leverer blir riktig vedlikeholdt, og at påliteligheten og ytelsen er optimal, sier Rene Christian Olsen, direktør for Services i Wärtsilä Gas Solutions.

Wärtsilä har et langvarig forhold til Teekay og har levert flere produkter til flåten deres.