Westcon Løfteteknikk tilbyr spesialproduserte skips- og offshorekraner

Westcon Løfteteknikk (WCL) har overtatt det norske agenturet på de spesialproduserte kranene til den nord - italienske produsenten HS.Marine Srl.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Agenturet gir WCL enerett på salg og service av kranene som egner seg for bruk ombord på skip og offshoreinstallasjoner i Norge. HS.Marine er en av verdens ledende produsenter av skips- og offshorekraner, og har allerede levert et hundretalls kraner til det norske markedet.
HS.Marine har verdens største range av marinekraner. Det komplette kranutvalget dekker opp til 1000 tonnmeter. De vann- og syrefaste komponentene samt ekstra tetning mot vanninntrengning gjør kranene spesielt egnet til bruk i røft maritimt miljø, og gir dem lenger levetid, og større robusthet enn kraner produsert for landoperasjoner eller lastebiler.
For WCL sine kunder betyr det reduserte vedlikeholdskostnader og økt trygghet.
Westcon Løfteteknikk vil være tilstede med informasjon og utstillinger av de spesialproduserte kranene på Nor-Fishing 2010 i Trondheim den 17.- 20. August, ONS 2010 i Stavanger den 24. – 27. August (ikke utstilling av kraner på ONS), og Offshore Technology Days 2010 i Bergen den 13.-14. oktober i år.
- Kranene fra HS Marine er kvalitetsprodukter og passer bra til de agenturene vi har fra før, som for eksempel J.D. Neuhaus. Return on investments (ROI) er viktig for oss og våre kunder.
Vårt totalkonsept skaper synergi og effektive løsninger. Vi kan vise til suksesshistorier hos våre eksisterende kunder, og skreddersyr gjerne løsninger for hver enkelt kunde, sier Daglig leder Karl Johan Jentoft i WCL.
Westcon Løfteteknikk har hovedkontor i Haugesund med avdelinger i Stavanger og Bergen, og omsetter for over 140 millioner kr i året.