Gå til innhold
Annonse
Illustrasjonsfoto Voyageur Spirit. Hentet fra Scana Offshore Vestby sin hjemmeside
Illustrasjonsfoto Voyageur Spirit. Hentet fra Scana Offshore Vestby sin hjemmeside
Annonse

Scana Industrier ASA i Stavanger har gjennom sitt datterselskap Scana Offshore Vestby vunnet en kontrakt på å levere lossesystem til Jurong Shipyard Pte Ltd i Singapore.

Utstyret skal benyttes på «Pioneiro de Libra EWT FPSO». «Pioneiro de Libra EWT FPSO» er konvertering av en Teekay shuttletanker som skal benyttes på Libra feltet i Brasil.

Kontrakten er Scana Offshore Vestbys første leveranse til Jurong Shipyard og er et viktig gjennombrudd, skriver selskapet i en børsmelding.

Prosjektet starter umiddelbart og leveranse vil være i første kvartal 2016. Kontrakten kommer samtidig med at Scana Industrier er i full gang med nytegning av aksjekapital. Emisjonen i det kriserammede konsernet startet 15. juni og det skal tegnes inntil 1.000.000 aksjer á 10 øre per aksje. Tegningen avsluttes 29. juni.

Da ordren ble kjent utover onsdagen begynte Scana-aksjen å stige på Oslo Børs, og ved 15-tiden var den opp 64,29 prosent. Etter hvert sank den noe slik at oppgangen pr. kl 15.30 var rundt 57 prosent, til 22 øre. Det betyr at kursen nå er mer enn det dobbelte av emisjonskursen på 10 øre.

 

Annonse