Gå til innhold
Annonse
Trailervelt på Bastøfergen. Foto: Wikicommons
Trailervelt på Bastøfergen. Foto: Wikicommons

 – Det var ingen mennesker i bilene som traileren veltet over, sier administrerende direktør i Bastø/Fosen Øyvind Lund til Skipsrevyen. Saken er oppdatert.

Annonse

Ulykken skjedde ti minutter før ankomst Horten i morgentimene i dag tirsdag. Det var 11 sekundmeter vind som stod rett inn fra sør, viser data fra værvarslingen.

Flere biler ble også skadet i det traileren veltet. Nødetatene kom raskt til stedet og situasjonen er nå under kontroll. Èn person er meldt skadet i hendelsen, men det er ukjent hvilke skader vedkommende har pådratt seg. 

- Det vi vet er at det var en trailer som veltet over flere personbiler om bord på “Bastø I” , sier administrerende direktør Øyvind Lund i BastøFosen til Skipsrevyen. Det satt ingen mennesker inne i de personbilene. En person er likevel sendt til legevakten for videre sjekk som en følge av ulykken. Vi tar hånd om de involverte i ulykken og arbeider nå med å få bort den veltede traileren og de skadde bilene fra fergen. Vi vil nå komme til å gjennomgå hendelsen og ha samtaler med mannskapet. Vi får bistand fra politiet og Falken i dette arbeidet. Vi ønsker ikke nå å spekulere mer i årsakene til ulykken, slutter Lund.

 

Annonse