Gå til innhold
Daglig leder i Maritime Engineering AS, Vidar Grindheim sammen med selskapets to nyansettelser. Foto: Maritime Engineering.
Daglig leder i Maritime Engineering AS, Vidar Grindheim sammen med selskapets to nyansettelser. Foto: Maritime Engineering.

Maritime Engineering AS har ansatt Lovise Kjellevold (26) og Hans Marius Remmen (27). 

Daglig leder i Maritime Engineering AS, Vidar Grindheim opplyser at selskapet har nylig ansatt Hans Marius Remmen i selskapet.

Remmen har en utdanning fra M.Sc. Ship Design fra NTNU Ålesund i 2019, og er oppvokst på Norges østkant, men har nå migrert til vest.

Grindheim sier han har allerede jobbet hos selskapet i ett år som innleid konsulent og blir fast ansatt i disse dager.

- Arbeidsoppgavene hos Maritime Engineering er meget varierte og innbefatter design i 2D og 3D, simulering i moderne programvare og generell prosjektering. Noen prosjekter som bør trekkes frem er arbeid på det som skal bli verdens største flytende dokkport og design av ny Bløggebåt til oppdrettsnæringen. Vi har her bidratt med vår kompetanse på konseptdesign, beregninger og tegningsunderlag til klasseselskap og verft. Nylig har bedriften investert i ny programvare for en mer strømlinjeformet produksjon til våre kunders fordel, og ikke minst vil denne investeringen gjøre Maritime Engineering til en arbeidsplass for fremtiden. Det gleder meg å være en del av denne utviklingen, sier Remmen. 

Grindheim opplyser at de også har ansatt Lovise Kjellevold (26). Hun har en M.Sc. Energi fra Universitetet i Bergen i 2020. Kjellvold er oppvokst i Bergen og ble ansatt for tre uker siden.

- Som nyutdannet og i min første jobb som ingeniør, har Maritime Engineering tatt meg veldig godt imot. Arbeidsoppgavene jeg har hatt disse tre ukene har vært varierende og artige. Hovedsakelig har oppgavene gått ut på å tegne i 2D, lese forskrifter og generelt få en forståelse av ingeniør oppgaver. Jeg har vært så heldig å få besøke Mundal Båt og Mundal Subsea, som har tett kontakt og samarbeid med Maritime Engineering. Jeg får lære av dyktige og erfarne ingeniører, og jeg ser frem til flere spennende arbeidsoppgaver, forteller Lovise.

Daglig leder, Vidar Grindheim er også relativt ny, men har på noen hektiske måneder vært med på å sette i gang prosesser og rekruttere inn nye folk i organisasjonen.

- Vi i Maritime Engineering er svært fornøyd med både Lovise og Hans Marius og vi vil være med å satse på unge ingeniører, for å sørge for rekruttering til bransjen, i tillegg til å utvide og styrke vår egen stab. Vi ser et stort og voksende marked for våre tjenester, avslutter Grindheim.