Fartøyet MS Frøysund omtales som et kinderegg, der AquamarineServices har 76m3 kapasitet fordelt på tre tanker. Alle tanker med oksygenering og overvåkning av diverse verdier som trengs for å trygge fiskevelferden. Foto: AquaMarineService

Store planer om flåteutvidelse

Aquamarineservice har store planer om å utvide flåten sin, og sier de jobber med flere rensefisk-prosjekter. – Vi skal ikke nødvendigvis finne opp hjulet på nytt, men vi skal la hjulet rulle på en smidigere måte, forteller daglig leder Bjørn-Gunnar Holand.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

I  dag er det primært vask av nøter som er selve grunnpilaren i AquaMarineService sin inntjening. Foruten dette inspiserer de hva enn det måtte være, samtidig som de fører rensefisk og assisterer under avlusing.

Selskapet har ROVer som er godkjent fra 300m til 1000m. Alle ROVene deres er utstyrt med posisjonering.

Daglig leder Bjørn-Gunnar Holand forteller til Kyst.no at de per idag har 2 båter. En hurtiggående ROV-båt og en enkelskrog 50-fots servicebåt.

- Vi har store planer for flåteutvidelse og jobber med flere kontrakter. Noe som vi ser på som helt essensielt for å satse videre. Jeg har troen på vår filosofi og vi har et stort nettverk innenfor oppdrett. Nå etterhvert i hele norge, slår Holand fast.