Jan Vindenes med nye storkontrakt.

Spanderte kake etter avtale på 12 mill

Sotra Anchor & Chain har fått en avtale til en verdi av 12 millioner kroner. Dette er den største avtalen hittil i år og Kjetting-Jan svarte med å spandere kake på medarbeiderne.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Avtalen bidrar til at årets juli blir den beste noensinne. 
- De tre siste månedene har vært svært gode med flere nye oppdrag. Den siste avtalen er offshore-relatert, og innen offshore registrerer vi mer aktivitet enn på mange år. Det er ikke tvil om at offshore igjen viser styrke, sier daglig leder Jan Vindenes.

- Allerede nå kan vi konstatere at ordreinngangen er vesentlig høyere enn på samme tid enn i fjor. Samtidig må det presiseres at fellesferie ikke er noen typisk lavsesong i denne bransjen. Ankere og kjettinger tar aldri ferie. Dette er utstyr som brukes hele året, fortsetter han. Vindenes påpeker dessuten at også skips og havbruksnæringen er i vekst. 
- Fortsetter siste halvdel av 2019 som det har startet, er det all grunn til å være optimistisk. Vi jobber hardt for hvert eneste oppdrag, og derfor er det på sin plass med kakefest når vi haler i land årets største avtale,  sier han.