Sjokoladekakesuksess ombord. Cafevert Karina Desiree Aasen Holen. Foto: Sigbjørn Larsen.

Solgte 18 sjokoladekaker på en uke ombord

Glem svelene! Nå er det sjokoladekake som gjelder!

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Sveler har nærmest blitt regnet som sikringskost på Vestlandet under enhver fergetur. I “Future of the Fjords” som går i turisttrafuikken på verdensarvefjordene mellom Gudvangen og Flåm har man gjort seg en litt annen erfaring.

- Det er helt villt, men nå har jeg solgt 18 sjokoladekaker på en uke! sier Karina Desireë Aasen Holen til Skipsrevyen. Det er hun som er en av cafevertene ombord i “Future of the Fjords”. Sjokaladekakene er også mektig populære hos kapteinen ombord avslører cafeverten. 

- Det er nesten så vi må gjemme unna kaken når han er i anmarsj! ler hun. 

De populære sjokoladekakene er daimkaker med mandelbunn utført av Swedish Bakery. I følge cafeverten går de ned på høykant hos alle nasjonaliteter og har blitt det mest pupulære bakverket ombord.