Gå til innhold
Annonse

Sølvtrans-ansatt har samlet inn 170 000 til kreftsaken

Robin Halsebakk sykler Norge på langs for kreftsaken. Foto: Christian Remøy
Robin Halsebakk sykler Norge på langs for kreftsaken. Foto: Christian Remøy
Annonse

Av: Therese Soltveit, kyst.no

Robin Halsebakk i brønnbåtrederiet Sølvtrans skal sykle langs hele norskekysten for å promotere Sykkel-VM, sjømatnæringen og samle inn penger for Kreftforeningen. Så langt har han på veien nordover samlet inn nær 170 000 kroner.

Robin jobber til daglig i brønnbåtrederiet Sølvtrans, nå har han derimot byttet ut jobbklærne med sykkelklær og skal sykle fra Grimstad i sør til Kirkenes i nord. Ferden er på hele 4500 kilometer og skal skje på 40 dager.

Målet til Robin er én million kroner. I skrivende stund har han tilbakelagt 1237 kilometer og har samlet inn 167 321 kroner til kreftsaken.

Det siste dokumenterte besøket hans i dag var hos eksportselskapet Norwell, og Ewos sitt anlegg i Gunnhildvågen.

Steinvik Fiskefarm ga 25 000 kr

I går syklet Robin blant annet innom Steinvik Fiskefarm i Sogn og Fjordane, som donerte 25 000 kroner til saken. Slike storsummer har det også kommet inn fra andre havbruksselskapet Robin har besøkt på turen.

Halsebakk har fått sin egen blogg på yngel.no. Der kan man følge forberedelsene til kraftanstrengelsen og følge ham på sykkelturen nordover. Bedrifter kan også være med å bidra til kreftsaken, ved å sponse Robin per kilometer han sykler.

Sølvtrans sin neste brønnbåt, "Ronja Diamond" skal døpes under sykkel-VM i Bergen i midten av september.