Skipsrevyen nr 6/2008 er tilgjengelig på nett

Nå er mange utvalgte artikler, båtomtaler og annet stoff fra det siste bladet (6/08) tilgjengelig på våre nettsider.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

De populære båtomtalene kan du lese her og en oversikt over alle artiklene finner du her . Blant temaene denne gangen er sikkerhet til sjøs, og noen av artiklene er blant annet "Verdens første spesialbygde skip for elektromagnetisk seismikk", "Verftskonferansen 2008" og "Total har utviklet én smøreolje for alle svovelnivåer". Er du en av de mange som leser Kaptein Steinar Oppedal sine betraktninger i Ved Roret finner du siste utgave her.

Fikk du med deg første artikkel om "Den vidunderlige radaren", kan du lese del 2, "Den vidunderlige radaren - Del 2 Navigasjonsradar for alle" , skrevet av kommandørkaptein Øyvind Garvik.

Årets Skip 2009
Hvert år kårer Skipsrevyen Årets Skip, basert på innsendte forslag fra leserne. Den endelige avgjørelsen blir tatt av en jury bestående av Rolf Sæther (tidl. adm. dir. i Norges Rederiforbund), Birger Skår (adm. dir. i salgs- og markedsorganisasjonen Norske Skipsverft) og Asle Strønen (redaktør av Skipsrevyen). Har du forslag til Årets Skip 2009, kan du sende inn forslaget ditt her.

Ønsker du å abonnere på bladet kan du bestille bladet via våre nettsider her.

Dobbelt så mange
Siden vi fikk nye nettsider i årskifte 07/08 har vi hatt doblet besøksmengden til våre nettsider. Dette beviser at Skipsrevyen.no blir flittig brukt av svært mange for daglig maritime nyheter og ikke minst som et stort rikholdig arkiv med maritim informasjon. Vi samarbeider med flere store nyhetsbyråer slik at vi gjøre vårt beste for å holde nettsidene våre oppdatert med de siste maritime nyheter fra inn -og utland. I tillegg blir 70-80% av bladets innhold publisert på vår nettsider.
Ønsker du å forhøre deg om markedsføring av ditt firma på våre nettsider, ring 55197778 eller send en epost til web@skipsrevyen.no

Mange leser også UKEBLIKK, som har til hensikt å gi en rask oppsummering av ukens shipping relaterte nyheter og ukens utvikling innenfor markedene for Tank, Tørrbulk og Kjøp & Salg. I tillegg nevnes rateutviklingen for Supply og Short-sea. UKEBLIKK publiseres på våre nettsider hver mandag rundt klokken 12.00.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger, ring 55197778 eller send en epost til web@skipsrevyen.no