Gå til innhold
Annonse

Skal lede Havyard Ship Technology i tøffe tider

Erlend Hatleberg har tidligere jobbet som prosjektleder i Havyard Ship Technology AS. Nå tar han over roret i selskapet etter Lasse Stokkeland. Foto: Privat.
Erlend Hatleberg har tidligere jobbet som prosjektleder i Havyard Ship Technology AS. Nå tar han over roret i selskapet etter Lasse Stokkeland. Foto: Privat.

Lasse Stokkeland har valgt å trekke seg som daglig leder i Havyard Ship Technology AS (HST), og styret har utnevnt Erlend Hatleberg som ny daglig leder.

Annonse

Konsernsjef i Havyard Group ASA (HGR) og styreleder i HST, Geir Johan Bakke takker Lasse Stokkeland for innsatsen som daglig leder i en utfordrende tid for verftet.

- Jeg er glad for at Erlend Hatleberg har tatt utfordringen og er motivert til å ta jobben som ny daglig leder i HST. Erlend brenner for lokalsamfunnet, og har gjennom å lede noen av de mest krevende prosjektene ved HST vist at han har den kompetansen og erfaringen som kreves for å lede et verft i omstilling mot effektivitet og lønnsomhet, sier Bakke.

Erlend Hatleberg er 43 år, oppvokst i Leirvik i Sogn og bor nå i Dale i Sunnfjord.

Han er utdannet ingeniør i 2003 og har blant annet arbeidet i Fundo.

Hatleberg begynte på teknisk avdeling i HST i 2009, så ble han prosjektleder i 2011 og har stått for leveranser av PSV-båter, konstruksjonsfartøy, isbrytere for russiske reder og nå for den nye fergeserien til Fjord1.

Ny produksjonssjef

Som en del av endringen i ledelse ved HST blir Stig Breidvik ny produksjonssjef. Stig er 52 år og bor i Leirvik i Sogn.

- Stig har vært ansatt ved HST siden 1988 og har hatt forskjellige stillinger innen produksjonsledelse, i de siste 10 årene som prosessleder produksjon, skriver selskapet.

Annonse