Gå til innhold
Annonse

Siem sikret jobber for tre plattformforsyningsskip

Bildet viser
Bildet viser "Siem Sasha". Foto: Rederiet
Annonse

Siem Offshore, Inc har inngått kontrakter for tre av sine PSV-er.

To av skipene, MS «Siem Sasha» og MS «Sophie Siem» vil tiltre en kontrakt for 145 dager. Ifølge børsmelding fra rederiet er det et ikke navngitt internasjonal oljeselskap som har tatt skipene på T/C. Skipene starter opp i løpet av første uken i januar 2016. Operasjonsområdet blir vestkysten av Afrika, et område der begge skip også i dag opererer i.

Det tredje Siem-skipet som er sikret beskjeftigelse er MS «Siem Hanne» som i fire år skal jobbe på bareboat-kontrakt i Kanada for Secunda Canada LP. Skipet tiltrer   certepartiet i desember i år.

MS «Siem Sasha» er på 3.570 dwt og ble levert fra STX Norway Offshore Langsten i 2005. Søsterskipet MS «Sophie Siem» på 3.600 dwt ble levert fra samme verft i 2006.

MS «Siem Hanne» ble levert fra STX Norway Offshore Aukra i 2006 og er på 3.570 dwt.  Alle de tre skipene er NIS-registrerte og har Ålesund som hjemsted. Skipene drives fra Siem Offshore AS i Kristiansand.

Aksjemarkedet tok godt imot nyheten fra Siem Offshore. Ut på formiddagen i dag hadde aksjene steget på Oslo Børs med 16,67 prosent til en omsetningskurs på kroner 1,68. Det betyr at Siem Offshore-aksjen for øyebli8kket ligger best an av samtlige aksjer på Oslo Børs, målt etter kursstigning.

 

 

Annonse