Gå til innhold
Annonse
Salgsteamet i MMC First Process. Fra venstre, salgsleder Arnfinn Hide, salgsleder Frank Edvard Vike, Leif Gjelseth, Rådgiver.  Photo: Havyard.
Salgsteamet i MMC First Process. Fra venstre, salgsleder Arnfinn Hide, salgsleder Frank Edvard Vike, Leif Gjelseth, Rådgiver. Photo: Havyard.

MMC First Process har vunnet kontrakten på levering av fiskehåndteringspakken til brønnbåten «Hordagut» som er kontrahert på Fitjar Mek. Verksted (FMV).

Annonse

I utviklingen av fiskepakken er det lagt stor vekt på utvikling av optimale løsninger for fiskevelferd, fiskens miljøforhold, god hygiene og funksjoner i båten som kan frakte alt fra smolt til slaktefisk, skriver MMC First Process i en pressemelding.

- Prestisjefylt kontrakt

- For oss er dette en prestisjefylt kontrakt, og vi er svært takknemlige for å bli valgt til dette oppdraget, sier rådgiver Leif Gjelseth i MMC First Process.

MMC First Process har vunnet flere store kontakter for fiskehåndteringsutstyr i løpet av kort tid, og har en betydelig ordrereserve som strekker seg til medio 2020, skriver de.

Fakta MMC First Process AS

MMC First Process AS er den mest helhetlige leverandøren av komplette systemløsninger for håndtering av sjømat til fiskeri og oppdrett på sjø og land.
Selskapet er lokalisert flere steder i Norge med representasjon i de viktige markedene internasjonalt.
Selskapet har spisskompetanse og teknologi innen håndtering, prosess og kjøling.

MMC First Process har hovedkontor i Fosnavåg, og har totalt 143 ansatte.

 

 

Annonse