Nå kan abonnementskunder på Skipsrevyen styre alt selv. Foto: Andrea Bærland

Satser på digitale abonnement

For knapt et år siden lanserte Skipsrevyen nye nettsider. Like etter kom magasinet med digital utgave. Nå tar tar vi enda et skritt i digital retning.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Fra i dag vil lesere av Skipsrevyen.no finne plusstegnet oftere enn før. Ikke bare på saker som er hentet fra fagbladet, men også saker som publiseres på nettsiden vil plusstegnet bli å finne.

- Det betyr at våre lesere må betale for kvalitetsjournalistikk, sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Skipsrevyen, Gustav Erik Blaalid. Han legger til at de fleste aviser og magasiner allerede har etablert betal-løsninger, om enn i ulike varianter.

- Vår variant bli at at saker som våre journalister bruker tid og krefter på, skal være betal-saker, mens pressemeldinger og hendelsesnyheter fortsatt blir åpne.

Bedre for kundene

Abonnementskunder av Skipsrevyen har alltid betalt for å få sine utgaver av fagbladet.

- For disse kundene gir vi et godt tilbud som totalkunde dersom de velger å legge pluss-abonnementet på skipsrevyen.no inn i sitt eksisterende abonnement på bladet. I tillegg gjør vi det mulig for en abonnementskunde å selv styre sitt abonnement med stopp og start, adresseendring og betaling, forteller Blaalid.

- Hvilke forventninger har du til betal-løsningen?

- Vi har hatt svært gode brukertall de siste årene på skipsrevyen.no. Veksten de første tre månedene i år er 58% sammenlignet med første kvartal i 2018. Antall sidevisninger hadde et oppsving på 51% - tall å glede seg over, sier Blaalid.