Gå til innhold
Annonse
Rostein har bestilt nok en brønnbåt hos Larsnes Mek. Verksted. Illustrasjonsfoto: Skipskompetanse.
Rostein har bestilt nok en brønnbåt hos Larsnes Mek. Verksted. Illustrasjonsfoto: Skipskompetanse.

Larsnes Mek. Verksted AS har skrevet ny kontrakt med Rostein AS på en 2800 m3 brønnbåt.  

Annonse

Båten er designet av Skipskompetanse AS i Måløy og er på 79,27 m lengde og 15 m bredde, og er bygget på samme tekniske plattform som de andre i serien LFC2020, melder Larsnes Mek. Verksted. 

Skroget skal leveres fra Marine Projects i Gdansk i slutten av november i år og levering til rederiet slutten av mai 2021.

- Dette viser selv om det er utfordrende tider med Covid-19 viruset, så er det rederier som vil satse, og for oss betyr det at vi har sikret arbeid til sommeren 2021. Vi går inn i en litt roligere periode fra sommerferien til november, men vi skal i denne perioden ha en ombygging på MS Harto og en del større reparasjonsoppdrag, melder verftet.

Larsnes Mek. sier de jobber også med en del andre nybyggingsprosjekt.

- Rostein har kontrahert nok et nybygg på Larsnes Mek Verksted AS med levering i juni 2021. Fartøyet blir på 2.800 m3. Det er ekstra hyggelig i disse særs utfordrende tider, ikke minst for maritim næring, å kunne bestille nok et nybygg på Larsnes, skriver Rostein på Facebook.

- Laksenæringen har gitt og vil fortsette å gi store positive ringvirkninger for Norge. Vi er både takknemlig og ydmyk over å være en del av vår flotte laksenæring, skriver rederiet. 

Nylig fikk Rostein overlevert verdens første hybride brønnbåt, «Ro Vision».  Les båtomtalen her

Les også: 

Annonse