Bjørg Ekornrud (t.v), Elisabeth Schulze og Erlend Prytz gleder seg over en full-booket Team Norway-stand under Nor-Shipping. Foto: Gustav Erik Blaalid

Optimismen tilbake, Team Norway full-booket

Team Norway sin stand under Nor-Shipping 2019 er full-booket.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Beklager, fullt. Bjørg Ekornrud er ansvarlig for Team Norway sin stand under Nor-Shipping. Daglig må hun beklage at det er fullt på den norske paviljongen som denne gangen er rekordstor med 2000 kvadratmeter og 75 bedrifter. Team Norway-paviljongen blir den største paviljongen under årets Nor-Shipping som går av stabelen 4.- 7. juni 2019 på Lillestrøm.

Det er Norwegian Maritime Exporter (NME) som har ansvaret for Team Norway-paviljongen. Sammen med leder i NME, Erlend Prytz, kan Bjørg invitere utstillerne til en paviljong som har fått nytt design, en lounge på 120 kvadratmeter og bedre fasiliteter for utstillerne når det gjelder servering, komfort og muligheten for ha ulike arrangement.

- Vi gleder oss til utdelingen av Skipsrevyens Ship of the Year som er et av arrangementene som skal skje på Team Norway sin stand, sier Bjørg.

Ny app

Elisabeth Sculze fra Norges Varemesser er ansvarlig for Nor-Shipping. Hun kan fortelle at messen i år vil ta i bruk et helt nytt datasystem for booking, registrering og tilleggstjenester.

- Om to uker vil vår nye app være klar. Her kan deltakerne på en enkel måte finne ut av alle detaljene som har med messen å gjøre, forteller hun og viser til de nye tjenestene som allerede er tilgjengelige på Nor-Shipping sin hjemmeside.