ODIM tildelt kontrakt til 32 millioner kroner

ODIM har inngått en kontrakt på 32 millioner kroner for to 20 tonns aktiv hiv kompenserte ODIM ABAS kraner til Ezra Marine Services Pte Ltd i Singapore. Kranene skal leveres i første halvdel av 2009.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Det er en del av ODIMs strategi å vokse internasjonalt, og vi har ambisjoner om å gi alle kunder et mer komplett tilbud. Derfor integrerer vi flere produkter i våre løsninger, blant annet spesialkraner til offshorefartøy. Gjennom oppkjøpet av tidligere ABAS Crane (nå ODIM ABAS) i fjor høst har vi fått tilgang til offshorekraner, og kan komplettere systemleveransene fra ODIM i større grad, sier visekonsernsjef Kjetil Leine i ODIM.
- Våre løsninger er utviklet for å gjøre våre kunder mer effektive i sin operasjon. Med aktiv hiv kompenserte ODIM ABAS kraner kompenserer systemet for fartøyets bevegelser i bølger. Det betyr at det operative værvinduet for kunden kan utvides og sikkerheten økes for mannskap og utstyr, sier Kjetil Leine.
- Dette er ODIMs andre kontrakt med Ezra Marine i løpet av kort tid, og det er derfor veldig gledelig å få enda en kontrakt med et av de raskest voksende offshorerederiene i Sørøst Asia, sier Jon Olav Kopperstad, direktør for Offshore Supply i ODIM.