Direktør i OSM Maritime, Eirik Steen Nøding, lanserer ny tjeneste for at rederiene hurtigere skal kunne rekruttere medarbeidere. Foto: OSM Maritime

Ny tjeneste skal gjøre rekrutteringen hurtigere for rederiene

OSM Maritime lanserer rekrutteringstjeneste som gir hurtig tilgang til maritime kandidater

Publisert Sist oppdatert

Med bruk av ny teknologi, har OSM Maritime utviklet en ny rekrutteringstjeneste som gjør det raskere for rederiene å få tilgang til tilgjengelige kandidater. Den nye rekrutteringsplattformen gjør det mulig å raskt kunne finne frem til kandidater som har de nødvendige kurs, sertifikater og erfaring som kreves for arbeid på sjøen. Rekrutteringstjenesten får navnet OSM Recruitment og vil tilbys rederier som håndterer rekrutteringen internt.

Samtidig med utviklingen av rekrutteringsplattformen har OSM som mål å bygge opp en ledende kandidatpool av jobbsøkere med maritim kompetanse og erfaring. På kort tid har mer enn førti tusen sjøfolk registrert sin interesse og profil hos OSM Recruitment. 

- Kombinasjonen av en oppdatert kandidatpool, effektiv teknologi og maritim kompetanse er unik, sier Eirik Steen Nøding, Direktør for OSM Recruitment i en pressemelding.

Den nye rekrutteringstjenesten skal skape jobbmuligheter for kandidater og forenkle rekrutteringsprosessen hos rederiene. 

- Vi opplever en veldig god tilbakemelding fra både jobbsøkere og rederier. For tiden er det mange rederier som har utfordringer med å få tak i kvalifiserte kandidater, så tidspunktet er godt for å lansere denne tjenesten nå, avslutter Eirik Steen Nøding i OSM.