Gå til innhold
Annonse
"Halnekongen" er utrustet med MJP anlegg.
Annonse

Bergen Group Services AS i Bergen har inngått avtale med Marine Jet Power AB (MJB) om å være representant for salg og service på selskapets vannjet-systemer i Norge.

Avtalen åpner også opp for at Bergen Group Services AS kan gi assistanse til MJP utenfor Norge etter behov. Adm.dir. Frode Johansson er godt tilfreds med at Bergen Group Services AS nå har fått på plass to nye rammeavtaler med internasjonale industriaktører i maritim bransje. Tidligere i denne måneden ble det signert en rammeavtale med Volvo Penta og i samarbeid med Volvo Penta Center Bjordal & Madsen AS i Bergen. Nå har en også fått på plass avtale med Marine Jet Power AB.

- Vi har hatt en langsiktig strategi om å videreutvikle vår kompetanse og kapasitet knyttet til vedlikehold og reparasjon av motor og fremdriftssystemer som brukes for krevende maritime operasjoner der det stilles ekstra høye krav til driftssikkerhet og servicekvalitet. De to tildelte rammeavtalene er en ny bekreftelse på at vi har nådd fem med strategien i både et regionalt og nasjonalt marked, sier Johansson.

Han vurderer den nye avtalen med Marine Jet Power AB som viktig både operasjonelt og strategisk.

- Vannjetsystemene til Marine Jet Power AB er kjent for meget høy driftssikkerhet og god effektivitet. Vi gleder oss til å kunne bruke vår kompetanse til å bidra med en god kundeoppfølging på eksisterende systemer og salg og installasjon av nye, sier Johansson.

Hovedbasen for salgs- og servicetjenestene vil bli lagt til Bergen Group Services eksisterende fasiliteter i Bergen. I tillegg vil en vurdere lokal verkstedkapasitet andre steder i landet utfra markedets behov for rask respons.

Marine Jet Power AB har sitt hovedkontor i Uppsala i Sverige, og har et verdenomspennende salgs- og servicenettverk og en årlig omsetning på nærmere SEK 300 mill. MJP sitt produktspekter selges under varemerkene MJP og MJP Ultrajet. Produktene har allerede en god etablert markedsposisjon i Norge.

M/S "Halnekongen" er blant referansene til Marine Jet Power og du kan lese mer om fartøyet her.