Oscar Grimstad er valgt til ny styreleder i Kystrederiene

Ny styreleder i Kystrederiene

Generalforsamlingen i Kystrederiene valgte torsdag, Oscar Grimstad til ny styreleder i organisasjonen. Han overtar roret etter Lawrence Falkeid.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Oscar J. Grimstad er 63 år og fra Hareid i Møre og Romsdal. Han er tidligere stortingsrepresentant for FRP med fokus på miljø/energi og næringssaker, og har lang politisk erfaring. Han har tidligere vært styreleder i Fjord 1 MRF, styremedlem i selskap som Fjord1 Nordvestlandske, Innovasjon Norge Møre og Romsdal samt Representantskapet Norges Bank m.m.

Kystrederiene, med tilhørende Brønnbåteiernes Forening, er den ledende arbeidsgiver og interesseorganisasjon for nærskipsfart og Aqua shipping i Norge.

Bente Lund Jacobsen er ny styreleder i Brønnbåtenes Forening

Ny styreleder i Brønnbåteiernes Forening
Generalforsamlingen i Brønnbåteiernes Forening (BREF) har i dag, 19. april, valgt Bente Lund Jacobsen til ny styreleder. Hun overtar etter Glen Bradley fra Rostein. Brønnbåteiernes Forening er en del av Kystrederiene.

Bente Lund Jacobsen er 55 år og fra Ålesund. Hun er utdannet innen økonomi og ledelse, har en bred yrkeserfaring fra industri og internasjonale virksomheter, samt en rekke styreverv. Lund Jacobsen er i dag administrerende direktør i Mørenot Aquacultur AS, men vil gå over i ny jobb som adm. dir. i Næringsforeningen – Ålesundregionen i slutten av mai.