Gå til innhold
Annonse
Foto: Telenor
Foto: Telenor

Styret i Telenor Maritime har utnevnt Lars Erik Lunøe som administrerende direktør (CEO). Han vil tiltre sin nye stilling fra 1. februar 2019.

Annonse

Lunøe har en omfattende nasjonal og internasjonal ledererfaring fra maritim sektor, og kommer til Telenor Maritime fra det britiske selskapet Survitec Fire Solutions og Maritime Protection, hvor han har vært administrerende direktør. Knut Fjellheim, som har vært midlertidig administrerende direktør i Telenor Maritime, returnerer til sin stilling som Chief Technology Officer (CTO) i selskapet.

 Lars Erik Lunøe. overtar som sjef i Telenor Maritme
Lars Erik Lunøe. overtar som sjef i Telenor Maritme

- Jeg gleder meg veldig til å bli med og skape fortsatt vekst i Telenor Maritime, et selskap som er markedsledende i utviklingen av sikker kommunikasjon med høy integritet til det maritime markedet. Vi er verdensledende på leveranser i ett digitalt økosystem, med løsninger som gir samme muligheter til sjøs som på land. På den måten bidrar vår teknologi til å bedre våre kunders brukeropplevelse og mulighet til å øke lønnsomheten, sier påtroppende CEO Lars Erik Lunøe.

- Vi har en rekke digitaliseringsprosjekter innen nettverk, informasjon og operasjonell teknologi ombord på skip, og nå knytter vi alt sammen og kobler det opp mot internett. Slik muliggjør vi IoT for rederiene. Med IoT står vi nå foran en ny teknologisk revolusjon i vårt marked, derfor er dette er en spennende tid å bli med i Telenor Maritime, fortsetter han.

- Jeg er meget tilfreds med å kunne ønske Lars Erik velkommen til Telenor Maritime. Han har betydelig erfaring på tvers av våre nøkkelmarkeder, noe som gjør ham svært godt egnet til å lede selskapet gjennom de neste fasene av vekst, ved å introdusere IoT for den maritime bransjen. Jeg er sikker på at vi nå har et sterkt team for å videreutvikle virksomheten sammen med Telenor, sier Wenche Agerup, styreleder i Telenor Maritime.

Annonse