Gå til innhold
Annonse
Hedvig Jakobsen starter som konsernkontroller i NTS ASA i august. Foto: Tomine Meling
Hedvig Jakobsen starter som konsernkontroller i NTS ASA i august. Foto: Tomine Meling

Siviløkonom Hedvig Jakobsen (38) forsterker økonomidivisjonen i NTS ASA når hun i september tiltrer den nyopprettede stillingen som konserncontroller. 

Annonse

Det var stor interesse fra en rekke kvalifiserte søkere da NTS ASA i vår lyste ut den nyopprettede stillingen som konserncontroller. Det integrerte havbrukskonsernet har besluttet å tilby stillingen til Hedvig Jakobsen (38), som tiltrer i september, heter det i en pressemelding fra NTS.

Siviløkonom

Jakobsen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH), og har siden 2012 arbeidet med budsjettering, rapportering og analyse i forretningsenheten Markedsføring, midstrøm og prosessering i Equinor ASA. Tidligere har Jakobsen jobbet som prosjektøkonom i Siemens AS og som revisor i PwC. 38-åringen er gift og har to barn. 

– Hedvig Margrethe Jakobsen har variert bakgrunn innen høyst relevante fagområder for oss når vi nå forsterker vår sentrale økonomistab. Hennes kompetanse, kombinert med kapasitet og evne til å gå inn i komplekse problemstillinger, vil utvilsomt bidra til å utvikle konsernet i positiv retning, sier Roar Myhre, finans- og administrasjonssjef i NTS ASA.

Flytter hjem

Den nye konserncontrolleren ser et stort potensial for videre vekst hos sin nye arbeidsgiver.

– NTS er et selskap med lang historie, gode verdier og spennende utviklingsmuligheter. Som et helintegrert havbruksselskap har konsernet potensial til å ta del i veksten i kystnæringene i årene som kommer, sier Jacobsen.

Jakobsen er oppvokst i Rørvik, og vender dermed tilbake til hjemtraktene når hun tiltrer stillingen i NTS ASA.

– Regionen er et vekstområde med et betydelig potensial for vekst og utvikling. Nye Nærøysund kommune blir landets største havbrukskommune, og på tvers av sektorene preges utviklingen av ambisjoner og vilje til utvikling. Det blir på alle måter godt og spennende og komme hjem, avslutter Jakobsen.

Annonse