Gå til innhold
Annonse
Her signeres kontrakten som gjør at Emilsen Fisk vil øke kapasiteten på anleggene sine. Mikal Nordheim fra Viknaslipen(t.v) og Roy Emilsen. Foto: Viknaslipen AS
Her signeres kontrakten som gjør at Emilsen Fisk vil øke kapasiteten på anleggene sine. Mikal Nordheim fra Viknaslipen(t.v) og Roy Emilsen. Foto: Viknaslipen AS

Viknaslipen AS undertegnet i forrige uke kontrakt om bygging av en 15 meter lang arbeidsbåt som i hovedsak skal benyttes til notvasking.

Annonse

Kunde er Emilsen Fisk AS, og Viknaslipen sier i en pressemelding at det bestandig er hyggelig å bli vist denne tilliten fra lokale næringslivsaktører.

Fartøyet er også designet lokalt, av Marin Design på Kolvereid, og selskapet benytter i hovedsak lokale underleverandører under byggeprosessen.

De har tidligere levert katamaranen «Perlen» til samme rederi.

- Vi er veldig fornøyde med «Perlen». Samarbeidet med Viknaslipen under bygginga gjorde at vi valgte dem igjen. Ved å velge et lokalt verft gjør vi det lettere å følge opp og gjøre vurderinger underveis, sier teknisk leder Ronny Emilsen i Emilsen Fisk.

Med den nye båten vil selskapet øke kapasiteten ved sine anlegg betraktelig

Verdifull kontrakt

- Vi øker også biosikkerheten i henhold til strengere krav, og mannskapet får flotte fasiliteter ombord i «Lønningdal», som båten skal hete, avslutter Ronny Emilsen.

- For oss i Viknaslipen AS betyr denne kontrakten mye, dette er den andre kontrakten vi signerer på få uker. Samlet har disse en verdi på like under 40 millioner kroner,, og begge kontraktene er inngått med kunder som også tidligere har fått levert båter fra oss.

- Vi er stolte og ydmyke over tilliten de viser oss, alle våre ansatte ser frem til videre samarbeid med rederier og mannskap.

Samlet sett har Viknaslipen AS nå 104 millioner i ordrereserve, noe som igjen sikrer full drift til oktober 2021, så selskapet ser lyst på framtida i Hansvika.

Annonse