Gå til innhold
Annonse
Annonse

Norwegian Cruise Line tok sist uke levering av rederiets største skip til dags dato, “Norwegian Escape” på 164 600 brutto tonn, fra Meyer Werft etter en byggeperiode på bare 17 måneder.

“Norwegian Escape” er det første skipet i rederiets nye Breakaway pluss-klasse. Etter leveringen satt skipet kursen mot Hamburg for å begynne sine europeiske innvielsesfeiringer. Etter et stopp på to netter i Southampton, vil “Norwegian Escape” krysse over til skipets helårige havn i Miami den 29. oktober. Skipet vil bli døpt i Miami den 9. november.

Skipet, det største i NCLs flåte på 14 skip, vil ta med 4 200 gjester til tropiske reisemål i Karibien, deriblant St. Thomas på De amerikanske jomfruøyene, Tortola på De britiske jomfruøyene og Nassau på Bahamas.

Serveringen og underholdningen på “Norwegian Escape” vil omfatte utposter av flere populære salgssteder på land, deriblant den aller første flytende Jimmy Buffett's Margaritaville restaurant og 5 O'Clock Somewhere Bar, en musikkarena og utendørs bar på The Waterfront som vil by på liveforestillinger hver kveld. Den James Beard Award-vinnende kokken Jose Garces vil ha to konsepter om bord, en latinsk spesialitetsrestaurant som serverer sjømat samt Pincho Tapas Bar, mens Miami-baserte The Pubbelly Restaurant Group vil utvikle menyen for Food Republic, et eksklusivt mat-varehus. District Brew House, et hipt og urbant håndverksbryggeri med et eksklusivt samarbeid med Miamis egne Wynwood Brewing Company, vil servere mer enn 24 typer fatøl, mens The Cellars, A Michael Mondavi Family Wine Bar byr på en rekke fengslende vinopplevelser med fokus på smak, informasjon og gleden av vin. “Norwegian Escape” kan også skilte med den eldste og mest legendariske baren i Miami, Tobacco Road.

“Norwegian Escape” fortsetter med NCLs satsing på kvalitet innen underholdning, og vil tilby to Tony Award-vinnende Broadway-musikaler som framføres på Escape Theater: After Midnight, en populær hit-musikal som kombinerer storbandsangene til Duke Ellington og de beste dansene fra Broadway, og Million Dollar Quartet, en annen populær hit-musikal som er inspirert av den berømte innspillingen som førte sammen rock'n'roll-ikonene Elvis Presley, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis og Carl Perkins. Supper Club er et nytt konsept som kun tilbys på Norwegian Escape, og har blitt omgjort til en uforglemmelig middagsforestilling. For The Record: The Brat Pack™ er en kritikerrost Hollywood-kveld som lovpriser klassisk filmmusikk fra spillefilmer i en unik, 360-graders og postmodernistisk kabaret.

Skipet har også den største taubanen til sjøs; et multipleks på tre etasjer med nervepirrende utfordringer, komplett med to planker og fem Sky Rails, løypestrenger som gir passasjerene muligheten til å sveve gjennom luften. Aqua Park på “Norwegian Escape” vil være det største til sjøs, og vil inkludere en ny Aqua Racer-sklie. “Norwegian Escape” øker familiemoroa med en utvidet Aqua Park for barn samt selskapets første dedikerte barnehage for unge cruisegjester på 2 år og under.

Innkvarteringsmulighetene inkluderer selskapets eget skip-i-et-skip-kompleks: The Haven by Norwegian, så vel som studioer, designet og prissatt for alenereisende, og mange alternativer for familier, grupper med flere generasjoner, spa-elskere og mer.