1.Illustrasjon av PSV fartøyet av typen MMC 887 MOD 3 som skal bygges på Remontowa Shipbuilding for rederiet Edison Chouest.

Norwegian Deck Machinery sikrer nye kontrakter

Norwegian Deck Machinery (NDM) har sikret seg en kontrakt med det polske verftet Remontowa Shipbuilding for leveranse av vinsjer til fire nye PSV fartøy som skal bygges for det amerikanske rederiet Edison Chouest Offshore.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Kontrakten ble signert denne uken og vi er stolte over at vi nok en gang klarer å vinne en kontrakt på en serie nybygg på det anerkjente Remontowa verftet.
For NDM er dette nok en bekreftelse på at vi er konkurransedyktige i et marked som preges av stor konkurranse fra store, internasjonale leverandører. Det er også en stor anerkjennelse for våre produkter at vi har blitt valgt som leverandør til nybygg kontrahert av Edison Chouest Offshore. Dette rederiet er ett av verdens største rederi innen offshore segmentet.

NDM har i 2011 sikret en rekke kontrakter for leveranse av vinsjer til både offshore fartøy og andre typer fartøy. Hovedmarkedet vårt er fortsatt her i Norge men vi ser nå at vi også klarer å sikre oss flere og flere kontrakter på verft i utlandet.