F.v. Helge Martin Markussen (journalist), Kjersti Morvik (salg), Andrea Bærland (webredaktør) og Bjørn Bekken (salg).

Møt Skipsrevyen på Nor-Fishing: – Det er på fiskerimessen det skjer

Hele bransjen møtes på fiskerimessen i Trondheim neste uke. Skipsrevyen stiller mannsterke for å ta pulsen på årets happening.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Representanter for både redaksjon og salgsavdeling vil være tilstede på messeområdet og på stand F-501 hele uken, både for å få innblikk i de siste nyhetene, samt å snakke med folk i bransjen.   

– Dette blir en spennende uke, og forhåpentligvis får  vi mange gode saker underveis, og noen med hjem i kofferten. Det viktigste for oss den uken blir å komme oss ut og treffe folka vi skriver om, og få enda bedre innsyn i hva som rører seg i næringen vi skal dekke, sier webredaktør Andrea Bærland.

Viktig møteplass
Når startskuddet går for fiskerimessen neste uke, er det ventet mellom 15 og 20.000 besøkende de fire dagene messen foregår.

Prosjektleder Kari Steinsbø gleder seg til å ta imot deltakerne på Nor-Fishing som helt siden 1960 har vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen.

– Det viser seg at folk fremdeles er opptatt av å møte hverandre. Det er denne møteplassen mange snakker om. “Vi må være der”, sier man. Så det er ikke på noen måte blitt avleggs å møtes face to face, sier Steinsbø.

Felles forskningstorg
Nytt av året er at åtte forsknings- og innovasjonsmiljøer vil være samlet rundt et felles forskningstorg i Hall T. I løpet av messedagene vil det arrangeres felles miniseminarer for å belyse aktuelle temaer med forskningsbasert kunnskap.
Forskningstorget er et samarbeid mellom Havforskningsinstituttet, Nofima, Sintef/NTNU, UiT Norges arktiske universitet, FHF, Innovasjon Norge og Forskningsrådet.
– Dette er kjempeviktig for oss. Her har vi samlet alle som driver innen dette feltet. Dermed kan de koordinere seg i mellom seminarene som de skal ha blant annet, avslutter Steinsbø.
Skipsrevyen kan du besøke på stand F-501. På standen finner du også Kyst.no/Norsk Fiskeoppdrett.