Gå til innhold
NY CEO i Klaveness fra 1. april, Ernst Meyer. Pressefoto: Klaveness
NY CEO i Klaveness fra 1. april, Ernst Meyer. Pressefoto: Klaveness

Ernst Meyer blir ny CEO hos rederiet Torvald Klaveness.

Meyer ble nylig utnevnt som ny CEO hos rederiet Torvald Klaveness. Han vil etterfølge Lasse Kristoffersen, og starte i sin stilling 1. april.

Han har vært hos Torvald Klaveness siden 2019, som driftssjef og administrerende direktør for Klaveness ship Management. Bak seg har han også nesten 20 års erfaring fra Det Norske Veritas (DNV) i ulike stillinger.

- Jeg setter stor pris på styrets tillit for at jeg skal lede Torvald Klaveness. Jeg ser Klaveness som et verdidrevet selskap og har tro på at dette er grunnlaget for et godt selskap. Å opprettholder Klaveness visjon og verdier vil være grunnleggende i hvordan vi fortsetter å utføre våre strategiske ambisjoner, og fortsetter å levere de høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet til våre kunder, uttaler Meyer i en pressemelding.

- Vi har en unik forretningsplattform som omfatter de viktigste spørsmålene om digitalisering og avkarbonisering av vår bransje, og jeg ser frem til å utvikle denne plattformen sammen med det sterke temaet i Klaveness.