Administrerende direktør Terje Lønne (t.v.) i Lönne Scandinavia og Manfred Stern, president i Yaskawa Electric Europe (t.h.).

Lönne Scandinavia og Yaskawa Electric Europe inngår distributørpartnerskap i Norden

Yaskawa Electric Europe og Lönne Scandinavia begynner med øyeblikkelig virkning samarbeid om markedsføring av frekvensomformere, servomotorer med tilhørende styringssystemer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Gjennom dette partnerskapet integrerer Lönne alle produktene fra Yaskawa Electric Europe i sin brede eksisterende produktportefølje bestående av blant annet drivsystem av elmotorer og frekvensstyringer, samt automasjon.
- Det gleder oss å kunne inngå et strategisk partnerskap med en så veletablert og suksessfull virksomhet som Lönne Scandinavia, sier Manfred Stern, president i Yaskawa Electric Europe.
Kundene kan med denne partnerskapsavtalen nyte godt av Lönnes omfattende service og distribusjonsnettverk i hele Norden.
- Vi er overbevist om at kombinasjonen av Yaskawa sine velrenommerte produkter og Lönnes ekspertise innen logistikk, distribusjon og service vil være en vinnerkombinasjon og et attraktivt tilbud til kunder i Danmark, Finland, Norge og Sverige, sier Stern.
Som den ledende leverandøren av elektromotorer i de nordiske landene har Lönne Scandinavia det optimale utgangspunktet for å utvide sin produktportefølje til å omfatte frekvensomformere, servo med tilhørende styringssystemer og servomotorer.
Lönne har spesialisert seg på distribusjon av produkter fra ledende globale leverandører.
- Ved å integrere Yaskawa i vår produktportefølje, får vi mulighet til å tilby produktene til den verdensledende produsenten av elektrisk drive teknologi, sier administrerende direktør Terje Lönne i Lönne Scandinavia.
- Denne avtalen betyr likevel mer en kun en utvidelse av produktporteføljen vår. Kundene våre vil også nyte godt av synergieffektene vi vil kunne oppnå gjennom dette partnerskapet, sier Lönne.