Gå til innhold
Annonse
Strålende fornøyd, sier Kåre Pettersen, salgs- og markedsdirektør i MultiPlus Solutions
Strålende fornøyd, sier Kåre Pettersen, salgs- og markedsdirektør i MultiPlus Solutions
Annonse

MultiPlus Solutions, en av landets ledende produsenter av administrative styringssystemer (ERP), har i sommer lagt en rekke nye betydningsfulle virksomheter til kundeporteføljen. Avtalene innebærer at selskapet styrker fotfestet i det kinesiske markedet samtidig som MultiPlus Solutions-flagget også plantes i Tyrkia og i Slovakia.

De nye kontraktene har en samlet kontraktsverdi på mer enn 6 millioner kroner og omfatter komplette installasjoner av forretnings-/ERP-systemet MultiPlus Shipbuilding Solutions. MultiPlus Solutions har sin største kundegruppe innenfor verftsmiljøet og underleverandører til denne industrien, og med et sterkt strategisk fokus på de ulike nisjene innen denne sektoren har de nye avtalene stor betydning for selskapet.
– Avtalene er vunnet i tøff konkurranse med andre leverandører av ERP-løsninger. Vi er derfor svært tilfredse med at de alle har gått i vår favør. Alle selskapene er ledende innenfor sine bransjer, og det har en svært positiv signaleffekt for oss at nettopp disse virksomhetene velger våre løsninger, sier Kåre Pettersen, salgs- og markedsdirektør i MultiPlus Solutions.

Havyard-gruppen
Havyard-gruppen, med hovedkontorer i Fosnavåg sør for Ålesund, har inngått en millionkontrakt for kjøp av et større antall lisenser tilknyttet MultiPlus TriArk. Løsningen er allerede i bruk på det Havyard-eide verftet Solstrand, hvor erfaringer med systemet er positive. Nå skal systemet rulles ut også i gruppens verft og engineeringsvirksomhet.
– Med designvirksomhet på Møre, verft i Leirvik og skrog under bygging i Tyrkia, har vi et behov for å samordne og kontrollere aktiviteten vår. Ved å benytte MultiPlus TriArk sikrer vi at alle til en hver tid opererer med de riktige tegningene og den riktige dokumentasjonen. Samtidig forenkles dialog med kunder og andre gjennom TriArks .net-løsning, forteller Randi Engen, økonomisjef i Havyard og ansvarlig for implementering og igangkjøringen av MultiPlus-løsningen.

Ulstein-konsernet
Ulstein-konsernet har lang erfaring med løsninger fra MultiPlus Solutions. Ulstein Verft i Ulsteinvik har brukt MultiPlus-systemet siden 1983. Nå tar også andre deler av gruppen i bruk MultiPlus-løsninger, også utenfor Norges grenser.
Ulstein Elektro AS, som leverer elektroinstallasjoner innenfor skip og offshore, har valgt å erstatte eksistende styringssystem med en komplett MultiPlus-løsning. Denne skal brukes i selskapets virksomhet i Ulsteinvik samt i søsterselskapet Ulstein Maritime Systems i Ningbo i Kina. Dermed har MultiPlus Solutions fått sin femte kunde med nærvær i det kinesiske skipsbyggingsmarkedet.
Selskapet Ulstein Es-Cad i Tyrkia skal benytte MultiPlus TriArk, og har allerede implementert løsningen og gjennomført opplæring. Ulstein Slovakia vil følge etter.

Annonse