Gå til innhold
Annonse

John Vonli ansatt som ny daglig leder i The Fjords

Foto: Helge Martin Markussen
Foto: Helge Martin Markussen

tyret i The Fjords DA har ansatt John Vonli som daglig leder i selskapet. Vonli har over 25 års variert ledererfaring på mellom- og toppnivå, og kommer fra stillingen som administrerende direktør i industri- og eksportbedriften Alloc i Lyngdal på Sørlandet. Vonli begynner i The Fjords 1. september. 

Annonse

The Fjords har levert en vekst på 40 prosent i perioden 2015 til 2017, men har i 2018 opplevd utfordringer knyttet til etablering av nye ruter, manglende vekst i omsetning og svekket lønnsomhet. 

- John Vonli er riktig mann til å få realisert det store potensialet som ligger i The Fjords. Vi har gjennomført en grundig rekrutteringsprosess, og ser frem til å ønske en kapasitet som John velkommen. Samtidig vil jeg takke Vidar Hauståker, økonomisjef i Flåm AS, som har holdt stø kurs som konstituert daglig leder siden januar, sier Nils Kristian Berge, styreleder i The Fjords i en pressemelding. 

- The Fjords er et imponerende selskap, og jeg ser frem til å ta fatt på jobben som daglig leder over sommeren. Selskapet har solide og langsiktige eiere og dedikerte medarbeidere som jeg gleder meg til å bli kjent med, sier John Vonli. 

Før han tok over ledelsen i Alloc AS i 2015 var John Vonli daglig leder i it-sikkerhetsselskapet Secure- NOK, COO i Transas Marine International AB i Gøteborg og Vice President Naval Systems i Umoe Mandal. Vonli har lang fartstid som sjøoffiser og har sin utdannelse fra blant annet Sjøkrigsskolen og Forsvarets stabsskole. 
 

Annonse