Hukkelberg overtar Springer-MOB båtene

Hukkelberg Boats, som er varemerket til Brødrene Hukkelberg på båtsiden, er nå utvidet med Springer MOB-båtene fra Harøya

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Dette omfatter modellene Springer 510, 660, 741 og 800, som er godt kjent i markedet som sjøsterke MOB-båter til offshore, forsvarssektoren, kystvakter i inn- og utland, samt brønnbåter og fiskefartøy, skriver selskapet i en pressemelding.

Eier og daglig leder Helge Hansen hos Nils S. Hansen AS på Harøya, er glad for at Brødrene Hukkelberg ønsker å videreføre produksjon og utvikling av Springer-konseptet, og dermed er deleproduksjon for ettermarkedet også ivaretatt. Brødrene Hukkelberg, ved daglig leder Tormod Hukkelberg, er på sin side stolt over at de anerkjente båtene fra Harøya nå har blitt en del av produktspekteret til Hukkelberg Boats.

MOB båtene (kalt FRB – Fast Rescue Boats i SOLAS / FRC – Fast Rescue Craft i offshore) passer godt inn i porteføljen til Hukkelberg Boats, som består av Daughter Crafts, redningsbåter, dykkerbåter og andre hurtiggående arbeidsbåter. Brødrene Hukkelberg og Nils S. Hansen hadde i mange år forhandleravtale med Maritime Partner, men disse avtalene er avsluttet, og Hukkelberg Boats selger nå alle båter direkte fra Aukra, og service- og ettermarkedet betjenes også derfra.