Gå til innhold
Annonse
Administrerende direktør i Havyard Group AS, Geir Johan Bakke. Foto: Havyard Group
Administrerende direktør i Havyard Group AS, Geir Johan Bakke. Foto: Havyard Group

Store økonomiske tap, skifte av daglig leder og instilling av alle betalinger. Nå melder Havyard at de ikke avlegger regnskapsrapport for Q3 2019.  

Annonse

Skipsrevyen har skrevet tidligere om store økonomiske problemer hos Havyard som både har økt gjelden sin med en milliard, og gikk første halvår med 100 millioner kroner i minus i driftsresultatet.

Mandag, 18. november meldte også selskapet i en børsmelding at datterselskapet Havyard Ship Technology AS er i brudd med lånebetingelser når det gjelder krav til egenkapital og arbeidskapital, som følge av ytterligere tap på prototype-prosjektene bnr. 131 og 135.

Nå får man heller ikke se resultater fra Q3 2019 ifølge børsmeldingem fra selskapet. 

- Styre og administrasjon har besluttet å bruke all kapasitet og tilgjengelige ressurser til arbeidet med å løse den finansielle situasjonen. Styret har derfor også besluttet at Havyard Group ASA ikke avlegger regnskapsrapportering for Q3 2019. Arbeidet med å løse de finansielle utfordringene blir videreført i samråd med eksterne rådgivere, og oppdatert informasjon om nødvendige tiltak vil bli gitt så snart som mulig.

Annonse