Havyard og administrerende direktør Geir Johan Bakke har solgt MMC First Process

Havyard har valgt kjøper av MMC

I begynnelsen av mai stanset Havyard salget av MMC First Process fordi det hadde dukket opp flere beilere. Nå har de bestemt hvem som skal få kjøpe selskapet. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Etter en prosess hvor flere interessenter har vært involvert, har Selskapet mandag signert en aksjekjøpsavtale der valgt kjøper er et konsortium bestående av dagens minoritetsaksjonærer i First Process Holding hvor administrerende direktør Petter Leon Fauske er majoritetseier, investeringsselskapet Credo Partners, samt gründer Leif Gjelseth gjennom Erle Invest (samlet "Kjøper"). Som del av transaksjonen er det avtalt at

Selskapet vil kjøpe fra MMC First Process, dets eierandel i MMC Green Technology AS og Green Enviro AS heter det i en børsmelding mandag morgen. 
 
Transaksjonen er basert på en samlet verdsettelse av MMCFP til 310 millioner kroner, som ved gjennomførelse vil bidra med en substansiell likviditetseffekt på 225 millioner.  
 
Transaksjonen er blant annet betinget av en bekreftende due diligence fra kjøpersiden, med sikte på endelig gjennomføring senest innen 10. juli 2019.