Gå til innhold
Annonse
Ulstein-ansatte jubler for bonus. Eva Kristin Frekøy (ingeniør - Ulstein Verft), Katrine Østgaard (TAF-elev - Ulstein Verft), Ronny Eidsvik (global salgssupport - Ulstein Design & Solutions) og Harris Taslidza (arbeidsleder- Ulstein Verft.  (Ulstein G
Ulstein-ansatte jubler for bonus. Eva Kristin Frekøy (ingeniør - Ulstein Verft), Katrine Østgaard (TAF-elev - Ulstein Verft), Ronny Eidsvik (global salgssupport - Ulstein Design & Solutions) og Harris Taslidza (arbeidsleder- Ulstein Verft. (Ulstein G
Annonse

Bonusregn i Ulsteinvik.

Skipsverftkonsernet Ulstein Group deler ut over 40 millioner kroner i bonus til sine 800 ansatte.

Det er klart etter at skipsbyggerne på Sunnmøre i forrige la frem solide 521 milloner kroner i driftsoverskudd av en omsetning på 3,6 milliarder kroner for fjoråret.
Selskapet innførte et felles bonussystem fra 1. januar i 2009. Dette er et todelt system hvor medarbeidere kan oppnå en konserndel og en selskpapsdel avhengig av prestasjon i forhold til budsjett.

- Vi er svært glade for at vi etter solide resultat har en ordning hvor vi deler av overskuddet til de ansatte. Vi har hatt svært høy aktivitet og har levert produkt og tjenester på tid og til avtalt pris og kvalitet. Sammen med god kostnadskontroll og prosjektstyring har dette gitt god økonomisk gevinst. Dette kan vi takke våre medarbeidere for, sier konsernsjef Gunvor Ulstein.

Ulstein Group opplyser at bonusen i de enkelte selskapene blir delt likt mellom ansatte uansett lønn og stilling. Konsernbonusen blir utbetalt basert på månedslønn. Utover dette har ikke Ulstein Group lederbonuser eller opsjonsordninger.

På grunn av at selskapene har levert like resultat vil man i konsernet får variasjon i bonusutbetalinger fra 25.000 til 160.000 kroner.

Annonse