Alle passasjerer på hurtigruteskipet «Fridtjof Nansen» blir bedt om å holde seg på lugarene sine. Foto: Hurtigruten

Blir bedt om å holde seg på lugaren

Passasjerene om bord på hurtigruteskipet «Fridtjof Nansen» blir bedt om å holde seg på lugaren. Skipet er på vei til Hamburg med 171 passasjerer og 162 mannskapsmedlemmer om bord.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Vi tar alle forholdsregler. På MS «Roald Amundsen» er så å si alle besetningsmedlemmene som har testet positivt uten noen form for symptomer. Derfor har vi bestemt oss for å teste alle i mannskapet på ekspedisjonscruiseskipene MS «Spitsbergen» og MS «Fridtjof Nansen» for å være på den helt sikre siden. Også alle gjestene på begge ekspedisjonscruiseskipene får tilbud om å teste seg, sier pressevakt Øystein Knoph i Hurtigruten i en pressmelding tirsdag.

Ekspedisjonscruiseskipet MS «Fridtjof Nansen» er underveis på et to uker langt cruise fra Hamburg, langs norskekysten og tilbake til Hamburg. Det er 171 passasjerer og 162 mannskapsmedlemmer om bord.

Som Hurtigruten opplyste om på mandag, er fire av mannskapet isolert om bord med lette forkjølelsessymptomer.

Hurtigruten gjennomfører testing av hele mannskapet om bord. Alle gjestene vil også bli tilbudt testing, og oppfordret til det. De første testene blir levert i land i Ålesund tirsdag for rask analysering.

- Hurtigruten kommer tilbake med mer informasjon om testresultater når disse er klare, heter det i meldingen

Inntil testresultatene er klare, blir passasjerene bedt om å holde seg på lugarene sine.