Pål Engebretsen

Bergen Group styrker ledelsen

Bergen Group gjennomfører nye endringer i organisasjon og ledelse. Pål Engebretsen, som nylig ble ansatt som viseadministrerende direktør overtar som konsernsjef etter Roger Simmenes. Simmenes blir styreleder for Bergen Group's Offshoresegment.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Jeg ønsker meg en mer fokusert rolle knyttet til Bergen Groups posisjonering innen offshoresegmentet, sier avtroppende konsernsjef Roger Simmenes. I vervet som styreleder av Offshoresegmentet får han en sentral rolle innen konsernets forretningsutvikling.
- Det er gjort et omfattende arbeid for å posisjonere Bergen Group i markedet, noe som vi har sett har båret frukter de siste ukene i form av nye kontrakter, sier den nye konsernsjefen, Pål Engebretsen og fortsetter: - Markedsaktiviteten er høy, og vi forventer flere ordrer i tiden som kommer. Sentrale oppgaver for meg fremover blir å bidra til å sikre leveringsevne og skape gode resultater. Dette krever bedre samordning og sterkere styring i konsernet. Det kan derfor komme flere tiltak for å styrke organisasjonen i tiden som kommer, varsler han.
Pål Engebretsen ble ansatt som viseadministrerende direktør i Bergen Group 8.september. Han kom fra stillingen som administrerende direktør i Fosen Yards, og har vært hovedarkitekt bak den omfattende og vellykkede snuoperasjon i dette selskapet i løpet av de to siste årene. Han har bred toppledererfaring, blant annet fra entreprenør- og energibransjen. Engebretsen har en rekke styreverv.