Gå til innhold
Annonse
Pål Engebretsen
Pål Engebretsen
Annonse

Bergen Group gjennomfører nye endringer i organisasjon og ledelse. Pål Engebretsen, som nylig ble ansatt som viseadministrerende direktør overtar som konsernsjef etter Roger Simmenes. Simmenes blir styreleder for Bergen Group's Offshoresegment.

- Jeg ønsker meg en mer fokusert rolle knyttet til Bergen Groups posisjonering innen offshoresegmentet, sier avtroppende konsernsjef Roger Simmenes. I vervet som styreleder av Offshoresegmentet får han en sentral rolle innen konsernets forretningsutvikling.
- Det er gjort et omfattende arbeid for å posisjonere Bergen Group i markedet, noe som vi har sett har båret frukter de siste ukene i form av nye kontrakter, sier den nye konsernsjefen, Pål Engebretsen og fortsetter: - Markedsaktiviteten er høy, og vi forventer flere ordrer i tiden som kommer. Sentrale oppgaver for meg fremover blir å bidra til å sikre leveringsevne og skape gode resultater. Dette krever bedre samordning og sterkere styring i konsernet. Det kan derfor komme flere tiltak for å styrke organisasjonen i tiden som kommer, varsler han.
Pål Engebretsen ble ansatt som viseadministrerende direktør i Bergen Group 8.september. Han kom fra stillingen som administrerende direktør i Fosen Yards, og har vært hovedarkitekt bak den omfattende og vellykkede snuoperasjon i dette selskapet i løpet av de to siste årene. Han har bred toppledererfaring, blant annet fra entreprenør- og energibransjen. Engebretsen har en rekke styreverv.

Annonse