Gå til innhold

Bergen Bunkers fremtidssikrer virksomheten med Inatechs ETRM-løsning

Foto: Inatech
Foto: Inatech

- Det er viktig for oss å ha et system som vil sikre støtte på lang sikt, sier administrerende direktør i Bergen Bunkers, Sveinung Juvsett. 

Systemet leverer automatiseringen som trengs for å fange opp data som sannsynligvis vil bli etterspurt av krav til revisjon og myndighetsrapportering, samtidig som den opprettholder en effektiv, operativ arbeidsflyt. 

- Vi trengte å fremtidssikre vår virksomhet og gjennomførte en grundig utvelgelsesprosess, sier Sveinung Juvsett, administrerende direktør i Bergen Bunkers i en pressemelding. 

Overbevisende 

- Inatech var veldig overbevisende med sin kunnskap om bransjen, og erfarne team. Det er viktig for oss å ha et system som vil sikre støtte på lang sikt, og Inatech ga oss denne komforten, sammen med en bedre arbeidsflyt og analysemuligheter. Det gir oss selvsikkerhet i et marked som raskt utvikler seg, sier Juvsett. 

Bergen Bunkers fokuserer på endrede miljøkrav. Industrien går mot stadig mer miljøvennlige drivstoff, og det å veilede kundene til optimale kjøpsbeslutninger i overgangen til drivstoff med lite karbon. 

I takt med markedsendringene

Det sky-baserte systemet henvender seg ikke bare til selskapets “back-to-back”-handelsoperasjoner: Det fungerer både som et mellomledd mellom leverandør og kunde, men også til meglerarbeidet. 

- Det er viktig for Bergen Bunkers å ha en programvareløsning som skal utvikles og forbedres i takt med endringene i markedet for marine drivstoff i årene som kommer, heter det i pressmeldingen.

Utvider fotavtrykket 

- Vi er glad for å jobbe sammen med et så ambisiøst og uavhengig selskap som Bergen Bunkers, sier Alok Sharma. Han er Senior vice president ved Inatech i London. 

- Dette spennende partnerskapet utvider vårt fotavtrykk i bunkersindustrien, og forsterker vår evne til å støtte B2B og komplette meglertjenester, samtidig som vi fokuserer på lokale overholdelseskrav, regulatorisk rapportering og automatisering, legger han til.