Gå til innhold
Annonse
Inviterer til Åpen dag, Sjøfartsdirektoratet og sjøfartsdirektør Olav Akselsen. Foto: Skipsrevyen
Inviterer til Åpen dag, Sjøfartsdirektoratet og sjøfartsdirektør Olav Akselsen. Foto: Skipsrevyen
Annonse

23. september blir det arrangert åpen dag i Sjøfartsdirektorat, med korte foredrag og mulighet til å avtale møte med ulike avdelinger.

Åpen dag er en del av Sjøsikkerhetskonferansen 2015, som arrangeres 24. og 25. september, men er åpen også for alle som ønsker det – uavhengig av om en deltar på konferansen eller ei.

Endringene i STCW-konvensjonen og oppgradering av maritime sertifikater er et viktig tema under åpen dag. Det blir og satt fokus på nytt regelverk knyttet til sikkerhetsstyringssystemer, og ny digital løsning for påtegning/CRA.

- Dette er aktuelle temaer som bør være av interesse for mange. I tillegg er det mulighet å treffe representanter fra de ulike avdelingene i direktoratet, sier sjøfartsdirektør Olav Akselsen.

Det er også lagt opp til en sosial samling på kvelden i lokalene til Sjøfartsdirektoratet. Her blir det mulighet til å bygge nettverk og treffe andre fra den maritime næringen og direktoratet.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger på den sosiale delen av åpen dag, og viderefører denne delen også i år, sier Akselsen.