Strålende fornøyd: Kari Steinsbø og Ola Eriksen på Aqua Nor 2015. Foto: Asle Strønen

Aqua Nor: Ny besøksrekord

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Vi i Aqua Nor retter en stor takk til alle som har gjort Aqua Nor 2015 til en minneverdig opplevelse. Dette er hilsen som prosjektleder Kari Steinsbø og adm.dir. ved Trondheim Spektrum Ola Eriksen ønsker å formidle etter at messen lukket dørene i ettermiddag.

Hele 76 nasjoner var representert, noe som er en solid bekreftelse på Aqua Nors internasjonale betydning. Selv om det for utstillerne er kvaliteten på de besøkende som teller, er antallet selvsagt av betydning. Jo flere besøkende, jo større muligheter, er omkvedet.

Besøksrekord ble det som ventet. Tallene for de enkelte dagene er som følger: Tirsdag; 5073 besøkende, onsdag; 6744, torsdag; 5789 og fredag, den vanligvis svakeste dagen, var det 3242 besøkende.

Med 20 848 besøkende har vi en økning på over 10 prosent sammenlignet med forrige Aqua Nor, sier Steinsbø strålende fornøyd. – I dag var studentdag og vi er veldig fornøyd med at godt over 200 studenter tok turen innom konferansen som ble arrangert for dem.

- I tillegg til de totalt 20 848 besøkende retter vi en spesiell stor takk til årets 550 utstillere fra 27 land, sier Steinsbø og Eriksen samstemt og ønsker velkommen tilbake til Aqua Nor 2017 - 15. - 18. august!