Illustrasjonsfoto: Marineholmen Næringspark i Bergen hvor Dof Subsea har sitt hovedkontor. Foto: mir, HLM arkitekter

- Det blir spennende å lære noe nytt

Dof Subsea henter inn Steinar Riise fra Ocean Installer som kommersiell sjef fra 1. november. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Det fremgår av en børsmelding fra Dof. 

Steinar Riise, som siden 2011 har vært daglig leder i Stavanger-selskapet Ocean Installer, skal nå sikre vekst for Dof innen segmentene IMR, inspeksjon, dykking og lettere konstruksjoner. 

Riise, er utdannet sivilingeniør fra Universitetet i Stavanger og har over 20 års erfaring innen olje og gass, hvorav 15 på ledernivå. 

Steinar Riise begynner i Dof Subsea 1. november. Foto: Privat

- Ansettelsen av Riise er et viktig steg på veien mot å realisere vår visjon om å være et fullintegrert offshoreselskap i verdensklasse. Jeg ser frem til å jobbe med vår nye kommersielle direktør og ønsker Steinar velkommen til Dof, uttaler adminsiterende direktør Mons Aase i meldingen. 

Pendler til Bergen

- Etter åtte år i Ocean Installer følte jeg det var på tide å gjøre noe nytt. Dof er jo innenfor et litt annet segment enn Ocean Installer, så det skal blir spennende å lære noe nytt, sier Riise til Skipsrevyen. 

Riise, som skal pendle mellom Stavanger og Dof Subseas hovedkontor i Bergen, håper hans erfaring med organisasjonsbygging kan komme til nytte. – Dof er et spennende selskap, og jeg ser frem til å være med å løfte det videre frem når markedet snur.