Gå til innhold
Annonse
Illustrasjonsfoto: Nor-Fishing
Illustrasjonsfoto: Nor-Fishing

Nor-Fishing er sprengt. 100 utstillere står på venteliste og mangler plass. Også neste års Aqua Nor er snart utsolgt et år før messen skal finne sted, opplyser kommunikasjonsdirektør for Nor-Fishing, Erik Hempel til Skipsrevyen.

Annonse

Det bygges ny messehall i Trondheim til de store maritime messene som år om annet finner sted i byen, men den blir ikke ferdig til årets Nor-Fishing. Og selv om arrangørene setter opp 6000 kvadratmeter med telt er det likevel ikke nok til å dekke etterspørselen fra utstillere som vil markedsføre seg på Nor-Fishing. 100 utstillere står nå i kø på venteliste og mangler plass, sier kommunikasjonsdirektør Erik Hempel.

Kronprinsen kommer

Kronprins Haakon har bekreftet sin deltakelse under årets Nor Fishing. - Vi er veldig glad for Kronprinsens engasjement, sier Hempel. Kronprins Haakon skal også holde tale under arrangementet og besøke Skansen der flere av utstillerne som har fått plass også kommer til å være lokalisert.

“Forskningstorget” Nytt av året

Åtte forsknings- og innovasjonsmiljøer vil på årets Nor-Fishing-messe være samlet rundt et felles forskningstorg i Hall T. I løpet av messedagene vil det arrangeres felles
miniseminarer for å belyse aktuelle temaer med forskningsbasert kunnskap.
Forskningstorget åpnes av fiskeriminister Per Sandberg. Forskningstorget – Forskning og innovasjon er et samarbeid mellom Havforskningsinstituttet, Nofima, Sintef/NTNU, UiT Norges arktiske universitet, FHF, Innovasjon Norge og Forskningsrådet.

Annonse