Gå til innhold

Annonsering som teller

Skipsrevyen AS inngår i et maritimt mediehus som leverer nettjenester, nyhetstjenester, publikasjoner og som har medarbeidere i flere land. Hver utgave av tidsskriftet inneholder aktuelle artikler og tema, forskning , reportasjer, omtaler ved levering av båter og skip i magasinet og på nett. Redaksjonen leverer ferske nyheter hver dag og vi har oppdatert kontraheringsliste for verft. 

Bygg din merkevare og produkter med Skipsrevyen tidskrift og Skipsrevyen nettsider.

 

-Les eller last ned vår Media Kit 2022 her

 

(Do you want to get the English version? download it here)

                      

Vi satser på kvalitet i en mer digital verden!

I en tid hvor det er nesten ubegrenset tilgang til informasjon, og hvor en ikke bare uten videre kan stole på alt som ligger på “nettet”, setter vi standard på faglig kvalitetsjournalistikk. Våre lesere – dine kunder, vet det. 

Fagblad. Vi er med å holde en hel næring oppdatert og faglig orientert om alt som skjer innen teknologi, økonomi, forskning, fiskehelse og biologi. 

Magasinet Skipsrevyen utgis 12 ganger i året og alle våre utgaver kan leses både i papir og digital format. I tillegg har vi bilaget Shipbuilding Norway, en oversikt over alle leverte norskbygde skip i året som gikk.

HØYTHENGENDE PRIS. Næringens viktigste årlige hederspris Ship of the Year utdeles hvert år til det beste og mest innovative skipet fra norske skipsverft-design-rederi. Les mer om det her. 

www.skipsrevyen.no er blitt en ledende nyhetstjeneste for bransjen. Redelighet og sterk faglig fokus er viktige grunnverdier.

Er du som leverandør av tjenester og varer til skips- og maritim næringen opptatt av kvalitet og verdiskaping? Da er vi her for deg!

 

Kontakt salgsavdelingen

Generell adr. annonse@skipsrevyen.no

Vidar Onarheim
Salgsdirektør
vidar@kyst.no
Tlf. +47 469 20 337

Kjersti Morvik
Senior Key Account Manager
Tlf. +47 482 29 852
kjersti@skipsrevyen.no

Anna Goralska
Key Account Manager
Tlf. +47 919 090 92
anna@skipsrevyen.no

Idunn Karolin Indrebø
Teknisk ansvarlig /Abonnement
Tlf. +47 454 949 66 
idunnkarolin@skipsrevyen.no