Gå til innhold

MOEN MARIN GROUP – et spennende konsern i utvikling

Annonsørinnhold
Vekstambisjonenene er tuftet på mer enn 90 års industrihistorie og konkrete, nyskapende utviklingsprosjekter.
Vekstambisjonenene er tuftet på mer enn 90 års industrihistorie og konkrete, nyskapende utviklingsprosjekter.

Det tilrettelegges for videre vekst i en region som opplever å legge til rette for en historisk jobbvekst, med ambisjoner om +1000 nye stillinger.

Med røtter helt tilbake til 1920-tallet er MOEN MARIN solid forankret i det maritime miljøet. I dag består hverdagen av utvikling- og produksjon av arbeidsbåter til  havbruksnæringen, service og vedlikehold av fartøy ved vårt verft og utleie av fartøy i skalaen 10 meter til 24 meter. utstyr til bruk i oppdrettsnæringen. I det sentralt plasserte industriområdet på Ottersøy og på. Konsernet har i dag 100 ansatte og er i kontinuerlig vekst.

Ytre Namdal er preget av en historisk vekst og utvikling.
Ytre Namdal er preget av en historisk vekst og utvikling.

Vekstambisjonenene er tuftet på mer enn 90 års industrihistorie og konkrete, nyskapende utviklingsprosjekter. For å innfri egne vekstambisjoner skal Moen Marin styrke sitt tverrfaglige fagmiljø med kompetanserike og dyktige mennesker.

– Vi har behov for et vidt spekter av fagfolk – industrimekanikere, sveise- og platearbeidere, logistikkoperatører, industrirørleggere, motormekanikere og prosjektledere, sier HR leder Andrea Nogva.

Hun understreker at Ytre Namdal er preget av en historisk vekst og utvikling.

– I dag er regionen arena for en satsing man knapt har sett maken til. Næringslivet satser betydelige summer for å legge til rette for nyskaping og vekst. Vår felles ambisjon er å skape 1000 nye arbeidsplasser innen 2025, sier Nogva, med henvisning til regionens vedtatte næringsstrategi for perioden 2015 – 2025.

– Vi snakker om milliardinvesteringer i innovasjons- og utviklingsprosjekter, nærings- og industriarealer, nye boliger og offentlig velferd, legger Nogva til.

Ytre Namdal er en rekke ganger rangert blant landets mest spennende og attraktive næringsregioner, i skarp konkurranse med noen av landets mest sentrale storbyregioner. Innbyggertallet vokser jevnt, mye takket være en ung befolkning og allsidige jobbmuligheter.