Hjem Artikkelarkiv Artikler 1-2012 APV varmevekslere:

APV varmevekslere:

Etter 35 år i bransjen er AS Norco Oslo blitt en totalleverandør innen marine- og offshoreindustrien samt energisiden i Norge. AS Norco Oslo har representert APV SPX i Norge i alle disse årene til stor tilfredshet for kundene.

SPX kom inn på eiersiden i 2009. Selskapet er et av USAs største industriselskaper med kontorer og datterselskaper over hele verden. De siste årene har selskapet sikret seg store kontrakter innfor offshore og marinesiden, både her hjemme og internasjonalt. Det avspeiler seg i selskapets tilgjengelighet og kvaliteten på produktene, som er varmevekslere.

Som hovedleverandør av varmevekslere til motorprodusenter og vinsjprodusenter som Rolls-Royce Marine og Pon Power, i tillegg til norske verft, har selskapet bygget opp et meget solid tillitsforhold til sine kunder gjennom en lang rekke år.

Dag Venjar, som er eier av AS Norco Oslo, ble berømmet av Dansk Eksportforening og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik av Danmark for sin innsats for dansk eksportindustri. Begrunnelsen var firmaets innsats, med en omsetningsøking på 550 prosent de siste fem årene, noe som svarte til et tosifret millionbeløp. – Det er vi meget stolte av, sier Dag Venjar til Skipsrevyen.

– Vår produksjonsbedrift i Kolding i Danmark, der all produksjon av varmevekslere foregår, satser betydelig beløp på nyskapning og produktutvikling for hele tiden å være i forkant i dette segmentet, sier Venjar. – Dette gjelder selvfølgelig for mange produkter, men spesielt for varmevekslere hvor det særlig dreier seg om å optimalisere materialforbruket, noe som utgjør den største kostnaden, sier han.

Gjennom de siste ti årene har APV hatt som mål å utvikle nye plater. Den nye generasjonen har en design som avspeiler meget høyere mekanisk stabilitet og høyere effektivitet, samtidig som materialkostnadene er redusert. Dette kommer kundene til gode. Dette har vært mulig fordi det arbeides med helt nye vinkler på platene, samt med en ny pressdesign for et høyere trykk enn før.

– Denne nye platedesignen er utstyrt med patenterte løsninger som cornerlock-plate og easy clip-pakninger i alle materialvalg, noe som gjør installasjon og service betydelig enklere enn tidligere, sier Dag Venjar til Skipsrevyen.

LIGNENDE ARTIKLER

av -
AS Norco Oslo har over 35 års erfaring med varmevekslere og ferskvannsgeneratorer, og har blitt en totalleverandør innen marine- og offshoreindustrien i Norge. Nå...

av -
Dansk Eksportforenings Diplom og Hans Kongelige Højhed Prins Henriks Æresmedalje ble tildelt APVs norske samarbeidspartner Dag Venjar, A/S Norco, Oslo på Nor-Shipping 2009. Dag Venjar...